Oglaševanje

Rast je revija za literaturo, kulturo in družbena vprašanja. Revija je zastavljena v obliki tematskih številk, slednje pa so vpete v aktualno dogajanje lokalnega ter širše regijskega območja. Revija nudi tako prostor za objavo mladim, še neuveljavljenim avtorjem kot  literarnim objavam uveljavljenih avtorjev. K soustvarjanju revije vedno povabimo vrhunske ustvarjalce: pisce, fotografe, literate, ki s svojim delom izstopajo na nacionalnem nivoju in katerih izrazna sredstva so primerna za objavo v mediju kot je revija Rast. Zelo pomemben kriterij pri izbiri avtorjev pa še vedno velja njihova vpetost oziroma povezanost z lokalnim okoljem.

V letu 2022 načrtujemo izdajo 4 tematskih številk, poleg tiskane izdaje, pa so članki in prispevki objavljeni tudi na spletni strani www.erast.si.  Želimo pa si, vsako izdajo številke pospremiti tudi z organizacijo dogodka.

Revija je namenjena vsem, ki si želijo poglobljenega branja o kulturi, družbi, znanosti, skratka o temah, ki so aktualne in pomembne za dojemanje trenutnega družbenega stanja. Ciljne starostne skupine revija nima, saj želimo z vsebino zajeti najširši krog bralcev. Kljub temu, da so tematike precej povezane z lokalnim okoljem, vsako številko vsebinsko nadgradimo tako, da je zanimiva tudi bralcem iz drugih slovenskih krajev. Želimo si, da bi bili bralci vključeni v razvoj revije, revijo pa uporabiti kot komunikacijsko sredstvo med uporabniki samimi.

Promocijo revije izvajamo preko družbenih omrežij (Facebook, Twitter, Instagram), saj na ta način dosežemo najširšo množico ljudi. Rednih naročnikov imamo čez 120 in številka z vsakim letom narašča. Tako imajo občanke in občani možnost, da berejo kvalitetno revijo, ki je s temami in avtorji povezana z Novim mestom. S tem nudi širjenje poznavanja našega mesta in širše okolice, kar pripomore tudi k boljši povezanosti mesta z njenimi prebivalci.

V kolikor bi želeli, da je v naši reviji tudi vaš oglas in da vas ljudje bolje spoznajo nam lahko pišete na tjasa@goga.si ali pokličete na 040366825 (Tjaša Primc).

V reviji RAST že oglašujejo posamezniki, ustanove in podjetja. Predstavljajo reklamna sporočila, zahvale in druge informacije. Če bi želeli postati vidni, je oglaševanje v naši reviji prava izbira.

Cena oglaševanja:

NA NOTRANJIH STRANEH:

  • 1/1 okvirna mera (20(š) x 28(v)) cm 500,00 EUR  + dodatek za porezavo
  • 1/2 (20(š) x 14 (v)) cm 250,00 EUR + dodatek za porezavo

Cene so brez DDVja.

Uredništvo revije RAST!